Bestilling af en servicetekniker i Danmark

For at kunne hjælpe dig bedst muligt, har vi brug for at vide mere om dit produkt. Log ind på din konto for at vælge/registrere det produkt du behøver service til. Har du ikke allerede en konto, kan du oprette en og registrere dine AEG-produkter. Har du bestilt et servicebesøg men ønsker at afbestille din servicetekniker kan du logge ind og klikke på 'Afbestil servicetekniker' længst nede.

Tilbagevendende kunde

Zanussi er en del af Electrolux-gruppen. Hvis du allerede har registreret et produkt fra Electrolux eller AEG, kan du bruge oplysningerne derfra til at logge ind.

1 Vælg det produkt som behøver serviceeftersyn
2 Serviceadresse
3 Fortrukket dato og tidspunkt.
4 Sammenfatning