GØR LIVET NEMT. SIDEN 1916.

ET NEMMERE HJEM

Vores passion er at levere praktiske og effektive løsninger, der er nemme at bruge. Vi kombinerer italiensk design og kvalitet i alt, vi laver. 

VORES HISTORIE

I 1916 begyndte den unge, foretagsomme Antonio Zanussi at fremstille komfurer i det nordøstlige Italien, og han udviklede hurtigt en række innovative produkter. Zanussi har siden spillet en banebrydende rolle inden for husholdningsapparater. Med innovationer som det første gaskomfur og det første køleskab med automatisk afrimning. Intelligent italiensk design er grundpillen i vores succes i dag nøjagtigt, som det var for 100 år siden.

ALT. GJORT NEMMERE.

I de sidste 100 år har vi haft et par intelligente ideer, alt sammen med fokus på én ting: at skabe produkter, der gør dit liv nemmere. Vi har gjort fyldningerne af vasketøj nemmere med vaskemaskiner med XXL kapacitet, og i køkkenet har vi lavet ovne, som sparer dig for knoklearbejdet, og som renser sig selv. Vi gør livet i dit hjem mere enkelt, så du har mere tid til venner og familie.

DESIGN OG INNOVATION

En perfekt forening mellem teknologi og design sikrer, at Zanussi udvikler apparater, der er forud for deres tid. Vi bestræber os på at gøre tilværelsen nemmere på tværs af et bredt sortiment af kategorier, herunder køleskabe, komfurer, ovne, emhætter og kogeplader, vaskemaskiner og tørretumblere.

UDVIKLINGEN AF VORES PRODUKTER

Der er sket meget i de sidste 100 år. Opdag, hvordan vores produkter har udviklet sig for at gøre tilværelsen nemmere for dig.

FRA TIMER TIL SEKUNDER

Vores kogeplader er blevet hurtigere og hurtigere med årene. Først lancerede vi gaskomfuret i 1916. Det var hurtigere end at kløve brænde, og det betød, at man kunne lave en kop te med et tryk på en knap. Hurtigt frem til 2000, og vi lancerede vores induktionskogeplade. Hurtigere, sikrere og mere energieffektivt gjorde det den lange ventetid på kogende vand til noget, der hører fortiden til.

FRA ILD TIL DAMP

At gøre bagning nemmere har altid været det centrale for Zanussi. I 1916 skabte Antonio Zanussi selv vores første stålovn for at give dig et bedre resultat end ved åben ild. I dag kan en Zanussi ovn forvende dit køkken til et helt bageri. Vores Direct Steam ovn giver dig den perfekte skorpe ved at tilføje et strejf af damp, og når du er færdig med at bage, renser ovnen sig selv ved tryk på en knap. Nemt.

FRA ISBLOKKE TIL KØLE-/FRYSESKABE

For år tilbage skulle man have en kælder eller et par store isblokke for at holde maden frisk. Det var ikke før 1950'erne, at det elektriske køleskab gjorde det nemt at opbevare maden. Nu har vi TwinTech, som er crème de la crème til frisk opbevaring af mad. Med en separat luftstrøm til køleskabet og fryseren holder din mad sig frisk og velsmagende længere.

FRA ÉT AD GANGEN TIL 10 KG PÅ ÉN GANG

At vaske tøj har ændret sig enormt i de sidste 100 år. Dengang var det næsten et fuldtidsjob. Gøre våd, skrubbe, gøre våd, skrubbe, vride, hænge op, færdig. Men i dag kan LINDO300 klare et helt fodboldholds sæt på én gang. Det er 10 kg tøjvask med et tryk på en knap. Det betyder mindre tid til at vaske tøj og mere tid til sjov. Nemt.

FRA ÉN DAG TIL ÉT PROGRAM

For 100 år siden var det alt andet end nemt at vaske tøj. Det kunne tage en hel dag. Vaske, hænge op, vente, tage tøjet ind - og kun hvis det var solskinsvejr. I dag kan du gå fra snavset tøj til skabsklart tøj på mindre end 60 minutter. Vores vaske-tørremaskine rengør og tørrer dit tøj i én maskine i ét program. Så er dit vasketøj af vejen. Nu kan du more dig. Nemt.