FIND DIN PERFEKTE VASKEMASKINE

FIND DIN PERFEKTE VASKEMASKINE

Din ideelle vaskemaskine

Du skal tage et par få ting i betragtning for at finde den perfekte vaskemaskine – som f.eks. pladsen i dit hjem, den rigtige placering, tøjet, der betyder noget for dig, og hvor ofte du vasker om ugen...

PLADS OG PLACERING

Uanset, om du går efter en fritstående vaskemaskine eller en, der er indbygget bag et skab for at passe ind i dit køkkenmiljø eller dit vaskerum, skal du tage mål.

Hvor meget plads har du?

60-48 cm bredde - en frontbetjent vaskemaskine passer fint til din plads.
48-34 cm bredde - en slank frontbetjent vaskemaskine passer helt fint.
45-40 cm bredde – en topbetjent vaskemaskine vil være bedst.

#EASYTIP: Hvis pladsen er begrænset, kan en 2-i-1 vaske-tørremaskine være et godt valg.

KAPACITET

Hvor meget vasker du om ugen?

Mindre end 4 gange om ugen – en 5-6 kg vaskemaskine vil være perfekt til dig, hvis du ikke vasker store ting jævnligt som jakker og dyner.
4-6 gange om ugen – en 7 kg vaskemaskine vasker nemt dit tøj rent – selv med ekstra store ting smidt ind i den.
6+ gange om ugen – gør det så nemt som muligt, og reducér antallet af vaske ved at vælge en vaskemaskine med stor kapacitet med en tromle til 8-10 kg.

TØJ

Hvad vasker du?

Hovedsageligt bomuld – en maskine med skånsomme programmer behøver ikke at være en prioritet.
Sarte ting – en model med et håndvaskeprogram er ekstra skånsomt mod dine fine, sarte ting og dine elegante silketing.
Uld – et specifikt uldprogram holder din uld ekstra blød og luftig og gør din vaskemaskine til en krympe- og strækfri zone.

TID

Hvornår vasker du?

Vask, når du vil ved at udskyde starten på dit program til et tidspunkt, der passer dig: sent om natten eller tidligt om morgenen for at få billigere el-regninger. Indstil programmet, mens du er på arbejde, så det er færdigt, når du kommer hjem.

TØRRING

Hvordan tørrer du?

Jo hurtigere dit tøj centrifugeres i vaskeprogrammet, desto mere vand centrifugeres ud og desto mindre tid, skal det tørres. Vælg derfor en vaskemaskine med en hurtig centrifugeringshastighed til hurtig tørring.

#EASYTIP: Lavere centrifugeringshastigheder er bedst til sart tøj.

KLAR TIL AT VÆLGE DIN VASKEMASKINE?

Vælg din perfekte vaskemaskine nu, lige fra maskiner med XXL-tromler til hele familien til intelligente apparater med ekstra hurtige programmer.

NEM. SMART. XXL.

LINDO300 vaskemaskinernes store tromle rummer 10 kg vasketøj – det er 40 skjorter. Sensoren, der registrerer mængden af vasketøj, beregner den rigtige tid, det rigtige energi- og vandforbrug for hver vask. Nemt.