FIND DIN PERFEKTE KOGEPLADE

FIND DIN PERFEKTE KOGEPLADE

SÅDAN VÆGER DU DIN KOGEPLADE

Rengøringsvenlige induktionskogesektioner med hurtig opvarmning – hvilken af dem, du har brug for, afhænger af din smag, dit hjem og din husholdning...

PLADS

30 cm - Med 2 brænderzoner er disse kogeplader ideelle til mindre køkkener eller nemme at kombinere med en anden kogeplade.
60 cm – Den mest almindelige størrelse af en grund. Med 4 brænderzoner bør det passe de fleste husholdninger og give masser af tilberedningsmuligheder.
75, 80 eller 90 cm - Større kogeplader har op til 6 brænderzoner, som er nyttige, hvis du ofte holder fest.

Dit køkkenbord skal altid være mellem 25 og 30 mm dybt for at passe til din kogeplade.

TYPE

Induktionskogeplader – De hurtigste til at varme op, reagere på temperaturændringer og til at køle af. De varmer kun området under dine gryder og pander, så resten af overfladen forbliver kold - ligesom magi.
Gaskogeplader – Viser de ændringer, du foretager med varmen ved størrelsen af deres blå flamme.
Keramikkogeplader – Keramikkogeplader har en glat glasoverflade over varmekilden, hvad der gør dem nemmere at rengøre.
Kogeplader med masseplader – Disse elektriske kogeplader leverer kun varme til den del af din gryde, som er i kontakt med pladen, så hver sikker på, at du bruger kogegrej med flad bund.

system

Induktionskogeplader – Eftersom det kun er området under din gryde eller pande, der er varmt, brænder spild fast på overfladen. Og glasset køler hurtigt ned og er hurtigt at rengøre. Det er nemt at tørre af.
Gaskogeplader – Flade overflader i glaskeramik er nemmere at rengøre end rustfrit stål. Kogeplader uden ramme har færre kanter, der skal rengøres og ingen steder, hvor snavset kan skjule sig.
Elektriske kogeplader – Flade elektriske keramikkogeplader er nemmere at rengøre end dem med masseplade. De giver også en elegant finish. Win-win.

SAFETY

Induktionskogeplader - Madlavning med induktion varmer kun det område, dine gryder og pander står på, den resterende del af overfladen forbliver kold. De er også hurtige til at køle af igen, så overfladen er sikker at røre ved kortere tid efter tilberedningen.
Gaskogeplader - Det er nemt at se flammen, men ikke gassen. Automatisk slukfunktion sikrer, at gasforsyningen afbrydes, så snart flammen går ud.
Elektriske kogeplader - En børnesikring og betjeningsknapper uden for børns rækkevidde holder små nysgerrige pilfingre sikre. Nogle modeller har en restvarmeindikator, så alle kan se, hvornår det er sikkert at røre, og nogle slukkes automatisk, når de har været tændt for længe.

KLAR TIL AT VÆLGE DIN KOGEPLADE?

Vi har elegante gaskogeplader, elektriske kogeplader og induktionskogeplader, som du kan vælge mellem i et sortiment af farver og finish.

INDUKTIONSKOGEPLADER ER HURTIGERE

Induktionskogeplader benytter magnetisk energi – , så de bliver hurtigere varmere. Og mens din mad syder, forbliver kogepladens overflade kold at røre ved. Så den er ultra-sikker, såvel som ultra-kraftig. Opdag vores sortiment af Zanussi induktionskogeplader nu.