Fordele

Hurtig opvarmning og jævn tilberedning

Serie 20 FanCook ovnen cirkulerer varmluftsvarme med sin blæser og ringevarmelement. Luft flyttes kontinuerligt rundt i ovnrummet for at sikre, at retterne kan tilberedes på forskellige niveauer på samme tid

Jævnt tilberedte resultater, på ethvert niveau

Få perfekt ensartede ovnresultater med multilevel-madlavning. Ringvarmelegemet giver jævn tilberedning på tværs af alle tre niveauer. Hvilket er fantastisk til madlavning af flere yndlingsretter på samme tid.

Funklende resultater med Aqua Clean

Et ekstra rengøringsværktøj er inkluderet i ovnen, kaldet AquaClean. Ved at tilføje vand i bunden skabes et fugtigt miljø med ovnens varme. Så krummer og stænk er lettere at fjerne med en fugtig klud.

Ovn med blæser, for jævn madlavning

Den varme luft, der genereres inde i ovnen under tilberedning, flyttes rundt med en blæser, så alle dine retter får den samme mængde varme. Dette giver ovnen mulighed for hurtigere at varme op, hvilket betyder, at du får de samme resultater ved hjælp af 20% lavere temperaturer. Dette sparer tid og bruger mindre energi.

LED displayet tager sig af tiden

Indstil nøjagtige tilberedningstider, og hold styr på alle dine retter med LED-displayet. At jonglere med et par forskellige retter på én gang har aldrig været lettere.

Tilbered mere på én gang med XL bagepladen

XL bagepladen byder velkommen til større retter. Tilbered mere på samme tid til venner og familie, og føl dig sikker på, at det hele er klar på én gang.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Spare parts and accessories Support
To stole i en stue