Fordele

Nem madlavning, 50% hurtigere

Mikrobølgeovnen med varmluft er genvejen til lækre resultater. Det er kombinationen af mikrobølgeteknologi med en varmluftovn for hurtig og lækker mad.

Hurtige og ensartede resultater med varmluft-/mikrobølgeovnen

Bag, steg eller opvarm dine favoritter med varmluft-/mikrobølgeovnen. Nyd dampende, varme retter på den halve tid med en kombination af traditionel ovnvarme og mikrobølger.

Nem tilberedning med autoprogrammet

Slut med gætteriet med autoprogrammet. Du skal kun vælge hvad du ønsker at tilberede og mikrobølgeovnen indstiller effekten for dig. Til lækre resultater uden besvær.

Ekstra sikkerhed med børnesikring

Mikrobølgeovnen kan låses med et tryk på en knap, så der ikke kan pilles ved den under tilberedningen. Børnesikringen giver ro i sindet og holder små fingre fra skader.

Varmluft, jævnt fordelt

Varmluftsystemet sikrer, at varmen fordeles jævnt ud i hvert hjørne. Derfor varmes alt grundigt igennem. De bedste resultater, garanteret.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Spare parts and accessories Support
To stole i en stue