Fordele

Direkte varme for perfekte resultater

Induktionsteknologi er designet til at opnå fantastiske resultater hurtigt og nemt. Når en gryde placeres på en zone, registrerer kogepladen den automatisk og sender varme direkte til gryden - hvilket holder det omkringliggende område køligt. Og fordi kogesektionen er helt glat, er den virkelig let at holde rent.

Induktionskogesektionen er nem at rengøre, hurtig og sikker

Induktionsteknologi varmer kun pandens bund, så området omkring forbliver køligt. Den helt glatte glasoverflade er nem at tørre af med en fugtig klud.

Kaffe på kogepladen med mokka-zonen

Nyd frisk, stærk kaffe med mokka-kogezonen. Den specielt designede kogeplade er tilpasset til mokka-kanden, for nem hjemmebryg. En bekvem kaffe passet ind i din tidsplan.

Administrér hver zone med touch betjeningen

Touch betjeningen på induktionskogepladen giver en enkel måde at vælge dine indstillinger på. Det touch følsomme glas viser temperaturindstillinger, og det tager kun et tryk at vælge dem.

Intens varme med PowerBoost

PowerBoost er designet til intens varme efter behov. Kog vand hurtigere end på kedlen, eller skru op for varmen under panden for at stege dine steaks. Bygget til komfort, til at gøre det nemt at tilberede dine favoritter.

Tilberedningsindstillinger sikret med funktionslåsen

Aktivér kogepladens funktionslås, så dine indstillinger ikke ændres, hvis de ved et uheld berøres. Spild eller sprøjt kan hurtigt tørres væk, og alt forbliver uændret, indtil du beslutter andet.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Spare parts and accessories Support
To stole i en stue