Fordele

Zanussi - Keramisk kogeplade - ZEV6341XBA

Nemt at opnå den præcise tilberedningstemperatur

Takket være denne kogesektions brugervenlige touch betjening og digitaldisplay får du perfekte varmeindstillinger til din ret med en let fingerberøring.

Giver dig de hurtigst mulige resultater

De keramiske kogezoner på denne kogesektion varmes meget hurtigere op end masseplader, hvilket gør det muligt at koge vand og tilberede mad endnu hurtigere.

Zanussi - Keramisk kogeplade - ZEV6341XBA

Stort eller småt kogegrej – dobbeltzonen kan klare begge dele!

Du kan bruge kogegrej af forskellig størrelse på den smarte dobbeltzone i denne kogesektion. Den opvarmer effektivt kogegrej i standardstørrelse, men også større ting.

Zanussi - Keramisk kogeplade - ZEV6341XBA

Det er en enkel måde at få ro i sindet på

Takket være den særlige børnesikring i denne kogesektion sørger du for, at små børnefingre ikke leger, hvor de ikke burde. Det er en enkelt måde at få ro på i sindet.

Zanussi - Keramisk kogeplade - ZEV6341XBA

Kogesektionen uden rengøringsbesvær!

Den glatte glaskeramiske overflade i denne kogesektion giver mindre rengøringsarbejde og tid til mere sjov! Den kræver blot en hurtig aftørring for at blive skinnende ren.

Zanussi - Keramisk kogeplade - ZEV6341XBA

Kogesektionen, som fortæller dig, at den stadig er varm!

Restvarmeindikatoren i denne kogesektion reducerer risikoen for at brænde fingrene i køkkenet. Med et enkelt blik kan du se, om zonen stadig er varm.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Spare parts and accessories Support
To stole i en stue