ALT ER NEMT MED DAMP

ALT ER NEMT MED DAMP

FRA FANTASTISKE BRIOCHE TIL PERFEKT PITA

Bagning med damp gør skorperne sprødere, farverne mere friske og det indre blødere og luftigere. Med direkte damp kan du med et enkelt tryk på en knap tilføje smag og farve til dit bagværk og bevare og forstærke smagen.

Bag brød som en rigtig bager

Vores Multifunction PlusSteam ovne bager, griller og steger ligesom en almindelig ovn. Men den giver dig også mulighed for at tilsætte en eksplosion af damp til din madlavning. Så hvert brød, bolle og focaccia bliver lige sådan, som du vil have det.

SÅDAN BAGER DU MED PLUSSTEAM

  • 1
    TRIN 1

    Hæld 100 ml i bunden af ovnrummet, før du tænder ovnen.

  • 2
    TRIN 2

    Vælg tilberedning med varmluft/Plus Steam-funktionen, og tænd derefter ovnen på den rigtige temperatur.

  • 3
    TRIN 3

    Tryk på PlusSteam-knappen for at tilsætte damp, og se dit bagværk hæve! Nemt.

alt. tekst

Opskrifter til fantastiske smagsoplevelser, nemt

Det er nemt at kreere fantastiske retter med direkte damp. Vi har opskrifter, som hjælper dig med at få det optimale ud af din dampovn. Fra flutes, der får tænderne til at løbe i vand, til lækkert pita-brød i dine favoritdip...

#EASYTIPS MED DAMP

Frisk gårsdagens brød op med intet andet end et pift damp. Dit brød bliver fugtigt og lækkert igen lige med det samme. Smid aldrig en anden brødskive væk!

DER ER VIDENSKAB BAG DAMP

Ved at bruge den rigtige mængde fugt kombineret med traditionel varme efterhæves og bages enhver slags dej, herunder kager, brød, muffins og croissanter, perfekt.