Vaskemaskinens display viser fejlkode EHO, EH0

Senest opdateret 07-06-2019 09:32

Problem

 • Vaskemaskinens viser fejlkode EHO i displayet
 • Vaskemaskinens viser fejlkode EH0 i displayet

Gælder

 • Frontbetjent vaskemaskine
 • Topbetjent vaskemaskine
 • Vaske-/tørremaskine

Løsning

 1. Kontroller strømforsyningen ved at tilslutte et andet produkt i samme stik og se, om det virker. Virker det andet produkt heller ikke, er der formentlig problemer med ledningsføringen.
  Vigtigt: Kontakt din lokale elektriker for råd og vejledning i at rette ledningsproblemer.
 2. Nulstil produktet
  Træk stikket ud af stikkontakten, vent 30 sekunder, og sæt derefter stikket i igen (det samme resultat kan opnås ved at bruge HFI/HFPI relæet).
  Tilslut maskinen, tænd og vælg et program.
 3. Kontakt Electrolux Service
  Hvis ovenstående råd ikke løser problemet, så anbefaler vi, at du booker et teknikerbesøg.

Tip

 • Fejlkode EHO, EH0. Det angiver et problem med strømforsyningen.
 • Advarsel: Brug aldrig en forlængerledning ved tilslutning af hvidevarer. Det kan forårsage kortslutning eller risiko for brand.
 • Oplys fejlkoden hvis du bestiller besøg af en servicetekniker. Det vil ikke løse dit problem, men det vil hjælpe vores tekniker med at finde årsagen til problemet.
  Se det store udvalg af originalt tilbehør, reservedele samt rengørings- og plejeprodukter der overholder vores høje kvalitetsstandard og til den rigtige pris i webbutikken her
  Bemærk: Afhængigt af problemet kan et servicebesøg, selv under reklamationsperioden, være mod betaling. Reparation på reklamationsret forudsætter at, produktet er korrekt installeret, vedligeholdt, brugt i overensstemmelse med brugsanvisningen og at, udefrakommende hændelser - f.eks.lynnedslag, skadedyr osv. -ikke er årsag til fejl på produktet. Book et besøg af en servicetekniker online her

Var denne artikel til hjælp?

service-electrolux

Bestil en servicetekniker

Har du brug for hjælp med dit produkt? Så kan du booke en servicetekniker som er ekspert i netop dit Zanussi-produkt og få en professionel og effektiv reparation. Følg linket nedenfor for at registrere og booke dit produkt.

spares-electrolux

Reservedele og tilbehør

Find originale reservedele til dine produkter i vores webshop og få dem leveret til døren.