Vaskemaskine tænder ikke når jeg trykker på ON

Senest opdateret 23-01-2020 03:55

Problem

• Min vaskemaskine starter ikke
  • Der er ingen lys i vaskemaskinen når jeg trykker på on / off knappen
  • Min vaskemaskine er helt død
  • Display virker ikke på vaskemaskine

Gælder

• Frontbetjent vaskemaskine
  • Topbetjent vaskemaskine
  • Vaske-/tørremaskine

Løsning

1. Hvis din vaskemaskine er sort i display og ikke tænder når du trykker på ON, kan der være et problem med strømforsyningen til maskinen.

2. Tjek strømforsyningen til maskinen.
    - Kontroller at stikket er sat korrekt i og at stikkontakten er tændt
    - Kontroller om der er strøm på stikkontakten ved at tilslutte et andet apparat til kontakten og se om det virker som det skal.

3. Hvis ovenstående ikke løste problemet, anbefaler vi at du booker besøg af en vores specialuddannede serviceteknikere.
    Du kan døgnet rundt nemt bestille et servicebesøg online, og selv vælge den ønskede dato for besøget.