Vaskemaskinen lugter brændt

Senest opdateret 07-06-2019 08:12

Problem

 • Min vaskemaskine lugter brændt

Gælder

 • Frontbetjent vaskemaskine
 • Topbetjent vaskemaskine
 • Vaske-/tørremaskine

Løsning

 1. Kontakt Electrolux Service
  Advarsel: Lugter det brændt fra vaskemaskinen eller vaske-/tørremaskinen, skal maskinen straks afbrydes og Electrolux Service kontaktes.
  Vi anbefaler at, du booker besøg af en servicetekniker.

 Tip

 •  Advarsel:Brug ikke maskinen, før problemet er fuldstændigt løst. Træk maskinens stik ud af stikkontakten, og sæt det ikke i igen, før maskinen er undersøgt af en servicetekniker.
  Se det store udvalg af originalt tilbehør, reservedele samt rengørings- og plejeprodukter der overholder vores høje kvalitetsstandard og til den rigtige pris i webbutikken her
  Bemærk: Afhængigt af problemet kan et servicebesøg, selv under reklamationsperioden, være mod betaling. Reparation på reklamationsret forudsætter at, produktet er korrekt installeret, vedligeholdt, brugt i overensstemmelse med brugsanvisningen og at, udefrakommende hændelser - f.eks.lynnedslag, skadedyr osv. -ikke er årsag til fejl på produktet. Book et besøg af en servicetekniker online her

Var denne artikel til hjælp?

service-electrolux

Bestil en servicetekniker

Har du brug for hjælp med dit produkt? Så kan du booke en servicetekniker som er ekspert i netop dit Zanussi-produkt og få en professionel og effektiv reparation. Følg linket nedenfor for at registrere og booke dit produkt.

spares-electrolux

Reservedele og tilbehør

Find originale reservedele til dine produkter i vores webshop og få dem leveret til døren.