Vaskemaskine viser hængelås

Senest opdateret 04-10-2023 09:45

Problem

  • Der er vist en hængelås på displayet, og vaskemaskinen fungerer ikke
  • Hvordan deaktiverer jeg børnesikring i min vaskemaskine?

Gælder

  • Vaskemaskine

Løsning


En hængelås, der vises, er for at fremhæve, at funktionen ''Børnesikring'' er blevet aktiveret. Med denne mulighed kan du forhindre, at børn leger med kontrolpanelet.

Når børnesikringen er aktiveret, forhindrer den dig i at starte maskinen eller ændre indstillinger.


På AEG-serien 7000,8000,9000

For at deaktivere denne skal du trykke på og holde knapperne Pletter/Forvask (10) og Ekstra skylning (7) nede i 5 sekunder, indtil hængelåsen ikke længere vises på LED-displayet.

For at aktivere aktiverer skal du trykke på og holde knapperne Pletter/Forvask (10) og Ekstra skyl (7) nede i 5 sekunder, indtil hængelåsen vises på LED-displayet.


På AEG serie 6000

For at deaktivere skal du trykke på og holde Options (6) og Spin (7) nede i 5 sekunder, indtil hængelåsen ikke længere vises på LED-displayet.

For at aktivere, tryk og hold Options (6) og Spin (7) nede i 5 sekunder, indtil hængelåsen vises på LED-displayet.


På Zanussi maskiner

For at deaktivere skal du trykke på og holde Easy Iron-knappen nede i 5 sekunder, indtil hængelåsen ikke længere vises på LED-displayet.

For at aktivere tryk og hold Easy Iron-knappen nede i 5 sekunder, indtil hængelås vises på LED-displayet.Tryk på og hold nede for at deaktivere  Forvask (5) og  Ekstra skyl-knap (6) i 5 sekunder, indtil hængelåsen ikke længere vises på LED-displayet.


Tryk på og hold nede for at aktivere  Forvask (5) og  Ekstra skyl-knap (6) i 5 sekunder, indtil hængelås vises på LED-displayet.På indbyggede AEG og Electrolux maskiner

For at deaktivere skal du trykke og holde Plus Steam nede i 3 sekunder, indtil hængelåsen ikke længere vises på LED-displayet

For at aktivere tryk og hold Plus Steam nede i 3 sekunder, indtil hængelåsen vises på LED-displayet


TIP/TIPS

Hvis du har problemer med at fjerne børnesikringen, kan du koble apparatet fra strømforsyningen i ca. 5-10 minutter, før du prøver igen.

For apparater med programknap kan du normalt fjerne børnesikringen, så snart apparatet er blevet tændt.

For apparater med et programvælger skal du muligvis låse dette op på det sidst brugte program eller gå gennem hvert program og forsøge at fjerne børnesikringen.

 Normalt vil børnesikringsknapperne være fremhævet på kontrolpanelet. Hvis disse ikke er til stede, så se venligst din brugermanual.

Hvis du stadig oplever problemer, kan et servicebesøg anbefales.

Tip

  • Børnesikringen er blevet aktiveret, hvilket gør, at apparatet ikke reagerer
Bestil en servicetekniker
Bestil en servicetekniker

Har du brug for hjælp med dit produkt? Så kan du booke en servicetekniker som er ekspert i netop dit Zanussi-produkt og få en professionel og effektiv reparation. Følg linket nedenfor for at registrere og booke dit produkt.

Reservedele og tilbehør
Reservedele og tilbehør

Find originale reservedele til dine produkter i vores webshop og få dem leveret til døren.