Tøjet er koldt efter endt vask

Senest opdateret 10-02-2023 08:53

Problem

 • Tøjet er koldt når programmet er slut
 • Tøj er koldt når vaskeprogrammet er færdigt

Gælder

 • Vaskemaskiner

Løsning

 1. Vaskemaskiner skyller tøjet sidst i vaskeprogrammet med koldt vand så det er normalt  og ikke en fejl på maskinen at tøjet er koldt når
  vaskeprogrammet er slut.

 2. Du kan kontroller om maskinen varmer ved at foretage en servicevask på et bomuldsprogram uden tøj i maskinen og med højeste
  temperatur.
  Efter noget tid og inden den skyller kan du mærke på døren om den bliver lun under vasken. Hvis døren bliver lun, varmer maskinen som den skal og du kan herefter vaske et program med nyt vaskemiddel.

 3. Hvis døren ikke bliver lun på et bommuldsprogram med højeste temperatur valgt, anbefaler vi at du booker besøg af en vores specialuddannede serviceteknikere.
  Du kan døgnet rundt nemt bestille et servicebesøg online, og selv vælge den ønskede dato for besøget.

Tip

 • Note: Maskiner i dag, anvender lavere temperaturer til vask. Hvis du netop har udskiftet en ældre model, vil ruden ikke længere blive varm, som på din tidligere maskine. Nogle maskiner har også dobbeltglas, så varmen minimeres på det udvendige dørglas.

 • Normalt vil maskinen være i stand til at registrere fejl på varmelegemet og vil vise en fejlmeddelelse i displayet.
Bestil en servicetekniker
Bestil en servicetekniker

Har du brug for hjælp med dit produkt? Så kan du booke en servicetekniker som er ekspert i netop dit Zanussi-produkt og få en professionel og effektiv reparation. Følg linket nedenfor for at registrere og booke dit produkt.

Reservedele og tilbehør
Reservedele og tilbehør

Find originale reservedele til dine produkter i vores webshop og få dem leveret til døren.