Tilløbslange på min vaskemaskine er utæt

Senest opdateret 05-06-2019 09:34

Problem

 • Vandtilførselsslangen på min vaskemaskine er utæt

Gælder

 • Frontbetjent vaskemaskine
 • Topbetjent vaskemaskine
 • Vaske-/tørremaskine

Løsning

 1. Kontroller, at rørforbindelsen på vandhanen er korrekt skruet på og spændt. Brug ikke en tang eller lignende til at spænde rørforbindelsen. Den bør kun spændes med hånden! Hvis du bruger værktøj, er der risiko for at skade slangens omløbere.
 2. Kontroller der ikke er en utæthed på selve vandhanen. Hvis du finder ud af, at der er en utæthed på vandhanen, kan du kontakte din lokale blikkenslager for at få løst problemet.
 3. Kontroller vandtilslutningen bag på maskinen. Tilslutningen skal være korrekt skruet på og spændt. Brug ikke en tang eller lignende til at spænde rørforbindelsen, den bør kun spændes med hånden! Hvis du bruger værktøj er der risiko for at skade slangens omløbere.

 4. Kontakt Electrolux Service
  Hvis ovennævnte forslag ikke løste problemet, anbefaler vi at, du booker besøg af en servicetekniker.

Tip

 • VIGTIGT! Hvis du oplever, at slangen er beskadiget (knækket eller revnet), skal du lukke for vandforsyningen til maskinen. En defekt tilløbsslange skal udskiftes.
  Se det store udvalg af originalt tilbehør, reservedele samt rengørings- og plejeprodukter der overholder vores høje kvalitetsstandard og til den rigtige pris i webbutikken her
  Bemærk: Afhængigt af problemet kan et servicebesøg, selv under reklamationsperioden, være mod betaling. Reparation på reklamationsret forudsætter at, produktet er korrekt installeret, vedligeholdt, brugt i overensstemmelse med brugsanvisningen og at, udefrakommende hændelser - f.eks.lynnedslag, skadedyr osv. -ikke er årsag til fejl på produktet. Book et besøg af en servicetekniker online her

   

 

Var denne artikel til hjælp?

service-electrolux

Bestil en servicetekniker

Har du brug for hjælp med dit produkt? Så kan du booke en servicetekniker som er ekspert i netop dit Zanussi-produkt og få en professionel og effektiv reparation. Følg linket nedenfor for at registrere og booke dit produkt.

spares-electrolux

Reservedele og tilbehør

Find originale reservedele til dine produkter i vores webshop og få dem leveret til døren.