Hvordan renser jeg min vaskemaskine for bakterier eller virus udvendig?

Senest opdateret 23-12-2022 06:47

Problem

 • Hvordan rengør jeg min vaskemaskine udvendig?
 • Hvilke løsninger skal jeg bruge til at desinficere vaskemaskine?
 • Husholdningsapparater desinficering

Gælder

 • vaskemaskine
 • vaske-tørretumblere

Løsning

 1. Tør et par gange den ydre overflade af dit apparat med blød en-gangsklud, der er gennemvædet med ethanolopløsning (70%). Undgå klorbaserede desinfektionsmidler. Brug kun i godt ventilerede miljøer.

 2. Som et alternativ til en-gangskarklud : Brug 2 forskellige bløde håndklæder og vask dem bagefter i vaskemaskinen med vaskemiddel på bomuldsprogram 90 ° C.

 3. Effektiviteten af behandlingen påvirkes af tilstedeværelsen af organisk stof. Hvis overfladen er beskidt, foreslås det at rengøre overfladen med det rengøringsmiddel, der anbefales i brugermanualen, før du bruger desinfektionsmidlet

Bemærk: Vi tester vores æstetiske komponenter med hensyn til alkohol og ridsemodstand, men efterlad IKKE alkohol længe på overfladen og Rengør IKKE med hårdt / slibende middel.

Bemærk: For apparaternes interiør anbefaler vi IKKE nogen desinficering, selv med alkohol på grund af antændelighed, især i et lukket rum

Tip

 • Hold dine produkter rene og i topform med hjælp fra vores 3-i-1 hygiejniske Clean & Care. Plejemidlet afkalker, affedter og renser vaskemaskinen eller opvaskemaskinen. For maksimal udbytte bør det bruges 1 gang om måneden, eller efter hver 30 vaskecyklusser.

  Anbring hele indholdet af en pose i den tomme vaskemaskine og kør et 60 ° C program uden forvask

  Køb Clean & Care Plejemidlet M3GCP400 i webshoppen her
Reservedele og tilbehør
Reservedele og tilbehør

Find originale reservedele til dine produkter i vores webshop og få dem leveret til døren.