Der er fnug eller fnuller på tøjet efter vask i vaskemaskinen

Senest opdateret 30-11-2019 04:44

Problem

  • Fnugrester på vasketøjet efter vask
  • Fnuller på vasketøj efter vask

Gælder

  • Frontbetjent vaskemaskine
  • Topbetjent vaskemaskine

Løsning

  1. Undgå at vaske enkelte stykker mørkt tøj sammen med lyst og farvestrålende tøj  og omvendt - specielt når du vasker uld, sweatshirts og lignende. Visse materialer - herunder uldtøj og sweatshirt, kan afgive fnug i vask. Det løse fnuller kan sætte sig fast på andet vasketøj i den aktuelle eller efterfølgende vask. Problemet er mere udpræget med syntetisk tøj.

  2. Tøm tromlen og kør et vedligeholdelsesprogram uden tøj (f.eks. ved 60°C), og efterfølgende rengøre dørpakningen og lugen med en fugtig klud.
  3. Kør et par ekstra skyld efter en vask. Hvis stoffet der er vasket i maskinen har fnugget meget er det en god ide at rense maskinens tromle og kar med et par ekstra skyld inden næste vask.

Tip

  • Se det store udvalg af originalt tilbehør, reservedele samt rengørings- og plejeprodukter der overholder vores høje kvalitetsstandard og til den rigtige pris i webbutikken

  • Bemærk: Afhængigt af problemet kan et servicebesøg, selv under reklamationsperioden, være mod betaling. Reparation på reklamationsret forudsætter at, produktet er korrekt installeret, vedligeholdt, brugt i overensstemmelse med brugsanvisningen og at, udefrakommende hændelser - f.eks.lynnedslag, skadedyr osv. -ikke er årsag til fejl på produktet. 

Var denne artikel til hjælp?

spares-electrolux

Reservedele og tilbehør

Find originale reservedele til dine produkter i vores webshop og få dem leveret til døren.