Tørretumbler viser fejl E20 eller udsender 2 biplyde

Senest opdateret 30-11-2019 04:33

Problem

 • Min tørretumbler viser fejlkode E20
 • Min tørretumbler viser bipper 2 gange

Gælder

 • Kondenstørretumbler
 • Varmepumpetørretumbler

Løsning

 1. Kontroller, om afløbsslangen er bøjet eller stoppet, og om den er snoet. 
  Undgå, at den bøjes, ved at forkorte slangen, så den hænger frit ned i afløbet. Ellers kan der opstå en fejlkode eller lækage.

 2. Prøv at nulstille apparatet. Afbryd for strømmen ved at tage stikket ud og vent 30 sekunder, tilslut det så igen.
  Det samme resultat kan opnås ved at slukke for strømmen i din sikringstavle. Tilslut apparatet, tænd og vælg et program.

 3. Kontakt Electrolux Service
  Hvis ovenstående ikke løser problemet anbefaler vi at, du booker besøg af en servicetekniker.

Tip

 • For at pumpe vandet direkte ud i afløbet, kan der tilsluttes en ekstern slange til tørretumbleren. Det er en rød eller grøn slange øverst på tørretumblerens bagside. Den afmonteres hvor den er monteret på maskinens bagside og forlænges med en slange. Vandet løber derefter ikke ind i vandbeholderen, men direkte ud i afløbet.
  Se det store udvalg af originalt tilbehør, reservedele samt rengørings- og plejeprodukter der overholder vores høje kvalitetsstandard og til den rigtige pris i webbutikken her
  Bemærk: Afhængigt af problemet kan et servicebesøg, selv under reklamationsperioden, være mod betaling. Reparation på reklamationsret forudsætter at, produktet er korrekt installeret, vedligeholdt, brugt i overensstemmelse med brugsanvisningen og at, udefrakommende hændelser - f.eks.lynnedslag, skadedyr osv. -ikke er årsag til fejl på produktet. Book et besøg af en servicetekniker online her

   

Var denne artikel til hjælp?

service-electrolux

Bestil en servicetekniker

Har du brug for hjælp med dit produkt? Så kan du booke en servicetekniker som er ekspert i netop dit Zanussi-produkt og få en professionel og effektiv reparation. Følg linket nedenfor for at registrere og booke dit produkt.

spares-electrolux

Reservedele og tilbehør

Find originale reservedele til dine produkter i vores webshop og få dem leveret til døren.