Tørretumbler beskadiger tøjet under tørring

Senest opdateret 05-06-2019 09:34

Problem

 • Tørretumbleren ødelægger tøjet
 • Der er revet hul i tøjet under tørring

Gælder

 • Aftrækstørretumbler 
 • Kondenstørretumbler 
 • Tørretumbler med varmepumpe 

Løsning

 1. Sørg for at lukke hægter og lynlåse inden tørring.
  Hvis dit tøj er i stykker efter tørring kan årsagen være ikke lukkede hægter, spænder, lynlåse eller fremmedlegemer som har ligget i tøjets lommer og være skyld i at tøjet bliver ødelagt.
 2. Tjek om der er løse dele i tromlen
  Drej tromlen rundt med hånden  og undersøg om der sidder nogle løse dele inde i tromlen eller om der er skader på tromlen. 
 3. Kontakt Electrolux Service
  Hvis ovenstående råd ikke løser problemet, anbefaler vi, at du booker besøg af en servicetekniker.

Tip

Se det store udvalg af originalt tilbehør, reservedele samt rengørings- og plejeprodukter der overholder vores høje kvalitetsstandard og til den rigtige pris i webbutikken her
Bemærk: Afhængigt af problemet kan et servicebesøg, selv under reklamationsperioden, være mod betaling. Reparation på reklamationsret forudsætter at, produktet er korrekt installeret, vedligeholdt, brugt i overensstemmelse med brugsanvisningen og at, udefrakommende hændelser - f.eks.lynnedslag, skadedyr osv. -ikke er årsag til fejl på produktet. Book et besøg af en servicetekniker online her

 

Var denne artikel til hjælp?

service-electrolux

Bestil en servicetekniker

Har du brug for hjælp med dit produkt? Så kan du booke en servicetekniker som er ekspert i netop dit Zanussi-produkt og få en professionel og effektiv reparation. Følg linket nedenfor for at registrere og booke dit produkt.

spares-electrolux

Reservedele og tilbehør

Find originale reservedele til dine produkter i vores webshop og få dem leveret til døren.