Sådan deaktiveres AirDry på opvaskemaskine

Senest opdateret 11-01-2020 05:26

Problem

• Sådan deaktiveres ""AirDry"" i opvaskemaskine
  • Sådan slår du Airdry / automatisk døråbning til eller fra

Gælder

• Opvaskemaskiner med ""AirDry""-funktion
  • Opvaker

Løsning

1.  For at deaktivere / aktivere funktionen er det vigtigt at udføre de enkelte trin korrekt efter hinanden.

2.  Opvaskemaskinen skal være i programvalgstilstand. P1- eller Eco-programmet vises på de fleste opvaskemaskiner.

3. Skift til brugertilstand ved at trykke på den tastkombination, der er beskrevet i din brugsanvisning.

4. Når maskinen er i brugertilstand, kan du deaktivere eller aktivere funktionen.

5. Hvis ovenstående tip ikke hjælper, kan du kontakte vores kundeservice for mere hjælp.