Opvaskemaskinens låge falder ned eller åbner af sig selv

Senest opdateret 28-11-2019 06:58

Problem

 • Opvaskemaskinens låge falder ned eller åbner af sig selv

Gælder

 • Integreret opvaskemaskine 
 • Fritstående opvaskemaskine

Løsning

 1. Kontakt installatøren. Hvis den integrerede opvaskemaskine er installeret for nyligt, kan lågepanelet / køkkenlågen være for tung og vi anbefaler, at du kontakter installatøren. Se også krav til køkkenlågens vægt og dimensioner i installationsvejledningen / lågeskabelonen der fulgte med opvaskemaskinen. Maksimum vægten på køkkenlågen er typisk 10kg.

 2. Kontroller om køkkenlågen er monteret korrekt. Hvis din opvaskemaskine har automatisk døråbning / AirDry funktion og det er slået til, skal køkkenlågen være monteret med glidebeslag / sliding door og ikke fastmonteret. Hvis køkkenlågen er monteret med glidebelag kan du se, at køkkenlågen hæver sig på opvaskemaskinens låge når du åbner den.

 3. Kontakt Electrolux Service
  Hvis ovenstående ikke løser problemet anbefaler vi at, du booker besøg af en servicetekniker.
  Advarsel: Vi anbefaler, at du undgår at bruge produktet,indtil problemet er fuldstændigt løst. 

Tip

 • Bemærk: Afhængigt af problemet kan et servicebesøg, selv under reklamationsperioden, være mod betaling. Reparation på reklamationsret forudsætter at, produktet er korrekt installeret, vedligeholdt, brugt i overensstemmelse med brugsanvisningen og at, udefrakommende hændelser - f.eks.lynnedslag, skadedyr osv. -ikke er årsag til fejl på produktet.

Var denne artikel til hjælp?

service-electrolux

Bestil en servicetekniker

Har du brug for hjælp med dit produkt? Så kan du booke en servicetekniker som er ekspert i netop dit Zanussi-produkt og få en professionel og effektiv reparation. Følg linket nedenfor for at registrere og booke dit produkt.