Opvaskemaskinen viser fejlkode 80, i80

Senest opdateret 17-09-2019 07:08

Problem

 • Opvaskemaskinen viser fejlkode i80 i display

Gælder

 • Integreret opvaskemaskine
 • Fritstående opvaskemaskine

Løsning

 1. Nulstil maskinen
  -Træk opvaskemaskiens stik ud, vent 1 minut og sæt stikket i igen.Du kan også slukke for strømmen via HFI/HPFI relæet/sikkerhedsafbryderen.
  -Tænd opvaskemaskinen, vælg et program og start.
  -Hvis programmet starter og stopper normalt, er problemet løst.
 2. Kontrollér om maskinen viser den samme fejlkode igen, eller om den har ændret sig.
  Hvis produktet viser en anden fejlkode, skal du tjekke koden i brugsanvisningen for hjælp til fejlfinding af problemet. Du kan downloade brugsanvisningen her.
 3. Hvis du har haft maskinen trukket ud og skubbet på plads igen, er det vigtigt at sikre at, ingen slanger er bøjede eller ødelagte, og at hanen er helt åben..
 4. Kontakt Electrolux Service
  Hvis de ovenstående råd ikke løser problemet, anbefaler vi, at du bestiller besøg af en servicetekniker.
  Advarsel! Undgå at bruge produktet, før problemet er fuldstændigt løst. Træk maskinens stik ud af stikkontakten, og sæt det ikke i igen, før du ved, at det er sikkert.

Tip

Se det store udvalg af originalt tilbehør, reservedele samt rengørings- og plejeprodukter der overholder vores høje kvalitetsstandard og til den rigtige pris i webbutikken her
Bemærk: Afhængigt af problemet kan et servicebesøg, selv under reklamationsperioden, være mod betaling. Reparation på reklamationsret forudsætter at, produktet er korrekt installeret, vedligeholdt, brugt i overensstemmelse med brugsanvisningen og at, udefrakommende hændelser - f.eks.lynnedslag, skadedyr osv. -ikke er årsag til fejl på produktet. Book et besøg af en servicetekniker online her

Var denne artikel til hjælp?

service-electrolux

Bestil en servicetekniker

Har du brug for hjælp med dit produkt? Så kan du booke en servicetekniker som er ekspert i netop dit Zanussi-produkt og få en professionel og effektiv reparation. Følg linket nedenfor for at registrere og booke dit produkt.

spares-electrolux

Reservedele og tilbehør

Find originale reservedele til dine produkter i vores webshop og få dem leveret til døren.