Opvaskemaskinen bipper eller blinker tre gange i lampe med interval

Senest opdateret 04-12-2019 04:56

Problem

 • Opvaskemaskine bipper eller blinker tre gange i  en lampe på panlet med interval

Gælder

 • Fritstående opvaskemaskine
 • Integreret opvaskemaskine

Løsning

 1. 3 bink eller bip indikerer en lækage - og/eller at der samler sig vand i bunden af maskinen.

 2. Sørg for at afløbet er installeret korrekt . Ved brug af nogle typer vandlåse med afløbsstudsen til opvaskemaskinen placeret lavt, kan der være problemer med at beskidt vand kan løbe tilbage i opvaskemaskinen. Dette kan give problemer med overløbsfejl, dårligt vaskeresultat, dårligt tørreresultat osv.
  Det kan i nogle tilfælde være nødvendigt at udskifte vandlåsen for, at få opvaskemaskinen til at virke optimalt.
  Det kan i dette tilfælde være nødvendigt at maskinens indvendige bund skal tømmes for vand af en servicetekniker, eller du kan lukke for vandet til maskinen, tage stikket ud og lade maskinen tørre ud i ca. 2-3 dage og derefter prøve om problemet er løst.

 3. Prøv at anvende et andet fabrikat afspændingsmiddel eller sæbe. Nogle afspændingsmidler / opvaskemidler kan skumme så meget, at maskinen løber over under opvask og kan aktiverer aqua controllen (i30 fejl)
  Det kan i dette også tilfælde være nødvendigt at maskinens indvendige bund skal tømmes for vand af en servicetekniker, eller du kan lukke for vandet til maskinen, tage stikket ud og lade maskinen tørre ud i ca. 2-3 dage og derefter prøve om problemet er løst.

 4. Kontakt Electrolux Service
  Hvis ovenstående ikke løste problemet anbefaler vi, at du booker besøg af en servicetekniker.
  Advarsel! Undgå at bruge produktet, indtil problemet er løst. Luk for vandtilførslen og træk stikket ud af stikkontakten, og sæt det ikke i igen, før du er sikker på, at det er sikkert.

Tip

 • Bemærk: Afhængigt af problemet kan et servicebesøg, selv under reklamationsperioden, være mod betaling. Reparation på reklamationsret forudsætter at, produktet er korrekt installeret, vedligeholdt, brugt i overensstemmelse med brugsanvisningen og at, udefrakommende hændelser - f.eks.lynnedslag, skadedyr osv. -ikke er årsag til fejl på produktet.

Var denne artikel til hjælp?

service-electrolux

Bestil en servicetekniker

Har du brug for hjælp med dit produkt? Så kan du booke en servicetekniker som er ekspert i netop dit Zanussi-produkt og få en professionel og effektiv reparation. Følg linket nedenfor for at registrere og booke dit produkt.