Opvaskemaskine viser fejlkode 50, i50, i51, i52, i53, i54, i55, i56, i57, i58, i59, i5A, i5B (i5H), i5C, i5D, i5E, i5F

Senest opdateret 28-11-2019 04:30

Problem

 • Opvaskemaskinen viser én af de følgende fejlkoder: i50, i51, i52, i53, i54, i55, i56, i57, i58, i59, i5A, i5B (i5H), i5C, i5D, i5E, i5F

Gælder

 • Integreret opvaskemaskine
 • Fritstående opvaskemaskine

Løsning

 1. Nulstil maskinen
  -Træk opvaskemaskinens stik ud, vent 1 minut, og sæt stikket i igen.Du kan også slukke for strømmen via HFI/HPFI relæet/sikkerhedsafbryderen. Hvis du har haft maskinen trukket ud og skubbet på plads igen, er det vigtigt at sikre, at ingen slanger er bøjede eller ødelagte, og at hanen er helt åben.
  -Tænd opvaskemaskinen, vælg et program og start.
  -Hvis programmet starter og stopper normalt, er problemet løst.
  -Kontrollér, om maskinen viser den samme fejlmeddelelse igen, eller om den har ændret sig. Hvis maskinen viser en anden fejlkode, skal du tjekke koden i brugsanvisningen for hjælp til fejlfinding af problemet. Du kan downloade brugsanvisningen her.

 2. Kontakt Electrolux Service
  Hvis ovenstående ikke løser problemet anbefaler vi at, du booker besøg af en servicetekniker.

Tip

 • Advarsel! Undgå at bruge produktet, før problemet er fuldstændigt løst. Træk maskinens stik ud af stikkontakten, og sæt det ikke i igen, før du ved, at det er sikkert.

 • Bemærk: Afhængigt af problemet kan et servicebesøg, selv under reklamationsperioden, være mod betaling. Reparation på reklamationsret forudsætter at, produktet er korrekt installeret, vedligeholdt, brugt i overensstemmelse med brugsanvisningen og at, udefrakommende hændelser - f.eks.lynnedslag, skadedyr osv. -ikke er årsag til fejl på produktet.

Var denne artikel til hjælp?

service-electrolux

Bestil en servicetekniker

Har du brug for hjælp med dit produkt? Så kan du booke en servicetekniker som er ekspert i netop dit Zanussi-produkt og få en professionel og effektiv reparation. Følg linket nedenfor for at registrere og booke dit produkt.