Ovnglasset sprunget i ovnlågen

Senest opdateret 30-11-2019 04:01

Problem  

 • Ovnglasset er sprunget i ovnlågen

Gælder

 • Integreret/indbygningsovn
 • Fritstående komfur

Løsning

 1. Desværre er det praktisk talt umuligt at fastslå den præcise årsag til bruddet på glasset, ej heller ved analyse af glasstumperne vil man med rimelighed kunne finde, den præcise årsag / påvirkning som fik glasset til at krakelere på det givende tidspunkt.                  
  En eller flere af nedenstående muligheder kan dog være årsagen til, at ovnglasset kan krakelere eller sprænger:

  a) Hvis glasset har været tørret af med en fugtig kold klud, mens der stadig har været restvarme i glasset.

  b) Hvis glasset bliver stødt eller får et slag på et tidspunkt i løbet af produktets levetid, måske fra af en genstand af metal eller keramik. Som følge heraf kan der opstå spændinger i glasset som kan udløses på et vilkårligt tidspunkt.

  c) Hvis den åbne ovndør bruges som frasætningsplads når fade eller ligende tages ud / sættes ind i ovnen. På ovne med teleskopudtræk er der også risiko for, at døren lukkes inden begge teleskobudtræk er helt skubbet ind på plads, bagerst i ovnrummet, så at metallet støder mod glasset.
 2. Hvis  skaden først opstår flere år efter ibrugtagning, må man med rette kunne formode at årsagen skal findes i en af ovenstående grunde.
 3. Kontakt Electrolux Service
  Hvis de ovenstående råd ikke løser problemet, anbefaler vi at, du kontakter kundeservice

Tip

Se det store udvalg af originalt tilbehør, reservedele samt rengørings- og plejeprodukter der overholder vores høje kvalitetsstandard og til den rigtige pris i webbutikken her
Bemærk: Afhængigt af problemet kan et servicebesøg, selv under reklamationsperioden, være mod betaling. Reparation på reklamationsret forudsætter at, produktet er korrekt installeret, vedligeholdt, brugt i overensstemmelse med brugsanvisningen og at, udefrakommende hændelser - f.eks.lynnedslag, skadedyr osv. -ikke er årsag til fejl på produktet. Book et besøg af en servicetekniker online her

 

 

Var denne artikel til hjælp?

service-electrolux

Bestil en servicetekniker

Har du brug for hjælp med dit produkt? Så kan du booke en servicetekniker som er ekspert i netop dit Zanussi-produkt og få en professionel og effektiv reparation. Følg linket nedenfor for at registrere og booke dit produkt.

spares-electrolux

Reservedele og tilbehør

Find originale reservedele til dine produkter i vores webshop og få dem leveret til døren.