Min ovn tænder ikke

Senest opdateret 28-10-2019 02:30

Problem  

 • Min ovn tænder ikke, er helt død
 • Ovnen virker ikke
 • Der er ingen lys i oven og den varmer ikke
 • Ovnen kan ikke tændes / vil ikke tænde

Gælder

 • Integreret/indbygningsovn
 • Fritstående komfur

Løsning

 1. Tjek strømforsyningen til oven
  - Kontroller at stikket er sat korrekt i og at der er tændt på kontakten.
  - Hvis komfuret har en stikkontakt i selve panelet, må der ikke sidde et stik i denne kontakt. Dette vil kunne få ovnen til ikke, at ville varme op.

 2.  - Kontroller om et af dine relæer er slået fra eller om der sprunget en sikring. Nulstil automatsikring/HPFI/HFI eller udskift sikringen i din sikringstavle.
  Du kan nulstille automatsikringer/HPFI/HFI ved at skubbe knappen til positionen "ON" (TIL). 

 3. Hvis du ikke er sikker på, hvad du skal gøre for, at udskifte sikring, kan du kontakte din lokale elektriker for at få hjælp.
  Ovne bruger normalt 16 ampere sikringer (se typeskiltet på produktet) og skal altid tilsluttes en separat gruppe.
  Hvis ovnen lige er tilsluttet, kan du kontakte din lokale elektrikker og få råd og vejledning om elinstallation samt evt. få efterset din installation.

 4. Sørg for et uret er indstillet. Hvis der er et ur på ovnen skal det være indstillet for, at ovnen kan tændes normalt. Se i din brugsanvisning her hvordan du indstiller uret på din ovn.

 5. Kontakt Electrolux Service
  Hvis de ovenstående råd ikke løser problemet, anbefaler vi at, du bestiller besøg af en servicetekniker.

Tip

 • Se det store udvalg af originalt tilbehør, reservedele samt rengørings- og plejeprodukter der overholder vores høje kvalitetsstandard og til den rigtige pris i webbutikken her

 • Bemærk: Afhængigt af problemet kan et servicebesøg, selv under reklamationsperioden, være mod betaling. Reparation på reklamationsret forudsætter at, produktet er korrekt installeret, vedligeholdt, brugt i overensstemmelse med brugsanvisningen og at, udefrakommende hændelser - f.eks.lynnedslag, skadedyr osv. -ikke er årsag til fejl på produktet. Book et besøg af en servicetekniker online her

 

 

Var denne artikel til hjælp?

service-electrolux

Bestil en servicetekniker

Har du brug for hjælp med dit produkt? Så kan du booke en servicetekniker som er ekspert i netop dit Zanussi-produkt og få en professionel og effektiv reparation. Følg linket nedenfor for at registrere og booke dit produkt.

spares-electrolux

Reservedele og tilbehør

Find originale reservedele til dine produkter i vores webshop og få dem leveret til døren.