Hvordan rengøre jeg min Zanussi ovn med pyrolyse funktion?

Senest opdateret 03-11-2019 02:45

PYR-symbolet eller  angiver, at den pyrolytiske selvrensende funktion af ovnen skal udføres:

1. Fjern palder og hyldestøtter.

2. Fjern så meget snavs som muligt.

3. Tør det indvendige glas af.

4. Vælg pyrolytisk rengøringscyklus, og vælg varigheden af rengøringsproceduren.

• Du kan vælge mellem tre forskellige programmer, hvert program varierer i længde afhængigt af typen af snavs og ovn.
  • Se brugermanualen, der fulgte med din ovn. Download brugermanual .

5. Døren låses for fuldstændig sikkerhed.

Pyrolysens selvrensende funktion gør madrester i din ovn til aske, uden nogen ubehagelig lugt.

6. Aftør asken med en fugtig klud.

7. Isæt igen hyldestøtter og palder.

PYR-symbolet vises på baggrund af følgende faktorer:

• Ovnens driftstid.
  • De senest anvendte ovnfunktioner og den valgte temperatur.
  • Den faktiske grad af tilsmudsning er ikke en faktor.

Vigtig:

• Start ikke pyrolysen, før døren er helt lukket.
  • Sørg for god ventilation under og efter pyrolysen. Dyr (især fugle) skal være i et godt ventileret område i løbet af denne periode. Nogle fugle og krybdyr kan reagere meget følsomt på dampen og temperatursvingninger.
  • I vores ovne er dampe, der stammer fra pyrolysen, sikre for mennesker, herunder børn og mennesker med sundhedsmæssige problemer.