Front på komfur bliver varm

Senest opdateret 10-01-2020 08:31

Problem

 • Ovnens front, panel eller ovnlåge på komfuret bliver varmt

Gælder

 • Fritstående komfur

Løsning

 1. Varmen spreder sig til hele ovnen, herunder også de dele, der berøres ved normal brug. Det er normalt. Temperaturen føles anderledes afhængigt af materialet. F.eks. føles glas og metal varmere at røre ved end plastik.
  Frontpanelet opvarmes hver gang, ovnlågen åbnes, idet varme fra ovnen øger paneltemperaturen.
  Vær opmærksom på at temperaturen stiger løbende. Med andre ord, jo længere tid ovnen er tændt, jo varmere bliver alle ovndelene.

 2. Af sikkerhedsmæssige årsager bør børn ikke opholde sig for tæt på ovn / komfur/kogesektion, når de er i brug.  Se evt. information i din brugervejledning.her

 3. Hvis ovenstående ikke løste problemet, anbefaler vi at du booker besøg af en vores specialuddannede serviceteknikere.
   Du kan døgnet rundt nemt bestille et servicebesøg online, og selv vælge den ønskede dato for besøget.

Tip

 • Temperaturen på betjeningspanelet kan blive op til 60 °C højere end rumtemperaturen, så med en omgivende temperatur på 20 °C vil panelet være 80 °C.
 • For ovnglasset må Temperaturen blive op til 65 °C højere end rumtemperaturen, så med en omgivende temperatur på 20 °C vil glasset kunne blive 85 °C.
Bestil en servicetekniker
Bestil en servicetekniker

Har du brug for hjælp med dit produkt? Så kan du booke en servicetekniker som er ekspert i netop dit Zanussi-produkt og få en professionel og effektiv reparation. Følg linket nedenfor for at registrere og booke dit produkt.