Ovnens front, panel eller ovnlåge på komfuret bliver varm

Senest opdateret 17-06-2019 12:34

Problem  

 • Ovnens front, panel eller ovnlåge bliver varmt

Gælder

 • Integreret/indbygningsovn
 • Fritstående komfur

Løsning

 

 1. Varmen spreder sig til hele ovnen, herunder også de dele, der berøres ved normal brug. Det er normalt. Temperaturen føles anderledes afhængigt af materialet. F.eks. føles glas og metal varmere at røre ved end plastik.
  Frontpanelet opvarmes hver gang, ovnlågen åbnes, idet varme fra ovnen øger paneltemperaturen.
  Vær opmærksom på at temperaturen stiger løbende. Med andre ord, jo længere tid ovnen er tændt, jo varmere bliver alle ovndelene.
 2. Af sikkerhedsmæssige årsager bør børn ikke opholde sig for tæt på ovn / komfur/kogesektion, når de er i brug.  Se evt. information i din brugervejledning.her
 3. Kontakt Electrolux Service
  Hvis de ovenstående råd ikke løser problemet, anbefaler vi, at du bestiller besøg af en servicetekniker.

Tip

 • Temperaturen på betjeningspanelet kan blive op til 60 °C højere end rumtemperaturen, så med en omgivende temperatur på 20 °C vil panelet være 80 °C.
 • For ovnglasset må Temperaturen blive op til 65 °C højere end rumtemperaturen, så med en omgivende temperatur på 20 °C vil glasset kunne blive 85 °C.
Se det store udvalg af originalt tilbehør, reservedele samt rengørings- og plejeprodukter der overholder vores høje kvalitetsstandard og til den rigtige pris i webbutikken her
Bemærk: Afhængigt af problemet kan et servicebesøg, selv under reklamationsperioden, være mod betaling. Reparation på reklamationsret forudsætter at, produktet er korrekt installeret, vedligeholdt, brugt i overensstemmelse med brugsanvisningen og at, udefrakommende hændelser - f.eks.lynnedslag, skadedyr osv. -ikke er årsag til fejl på produktet. Book et besøg af en servicetekniker online her

 

Var denne artikel til hjælp?

service-electrolux

Bestil en servicetekniker

Har du brug for hjælp med dit produkt? Så kan du booke en servicetekniker som er ekspert i netop dit Zanussi-produkt og få en professionel og effektiv reparation. Følg linket nedenfor for at registrere og booke dit produkt.

spares-electrolux

Reservedele og tilbehør

Find originale reservedele til dine produkter i vores webshop og få dem leveret til døren.