Kogeplade skruer selv ned for varmen

Senest opdateret 03-02-2020 02:36

Problem

 • Min kogeplade skruer selv ned for varmen

Gælder

 • Integreret med elektrisk kogesektion
 • Integreret kogesektion med induktion
 • Fritstående komfur med elektrisk kogesektion
 • Fritstående komfur med induktionskogesektion

Løsning

 1. Hvis kogepladen tænder og slukker når den koger op, blinker i displayet og skifter mellem to tal er det normal Effektstyring / Power management.
  Denne funktionalitet er indbygget i elektronikken for, at beskytte din husinstallationen mod overbelastning. Kogepladen overvåger belastningen for henholdsvis højre og venstre side og vil skrue ned for kogepladen, hvis det bliver nødvendigt.
  Når kogepladen skifter mellem to tal, vil det ene tal være det trin som man har valgt (det høje) det andet tal, er det trin som kogepladen er i stand til at tilberede på.

 2. Aftør kogepladen med en fugtig klud og tør efter med tørt viskestykke. Vand på betjeningspanelet kan få kogepladen til at at skrue op eller ned for varmetrin.

 3. Sørg for at betjeningspanelet ikke er tildækket. Hvis der ligger en klud, står kogegrej eller andet som dækker betjeningspanelet helt eller delvist, kan kogepladen ændre indstillinger.

 4. Hvis ovenstående ikke løste problemet, anbefaler vi at du booker besøg af en vores specialuddannede serviceteknikere.
  Du kan døgnet rundt nemt bestille et servicebesøg online, og selv vælge den ønskede dato for besøget.
Bestil en servicetekniker
Bestil en servicetekniker

Har du brug for hjælp med dit produkt? Så kan du booke en servicetekniker som er ekspert i netop dit Zanussi-produkt og få en professionel og effektiv reparation. Følg linket nedenfor for at registrere og booke dit produkt.