Raslende lyde eller støj fra emhætte

Senest opdateret 05-06-2019 09:41

Problem

 • Min emhætte siger raslende lyde eller støjer unormalt meget

Gælder

 • Emhætte / emfang

Løsning

 1. Kontroller lufthætten på den udvendige ventilationsåbning, bygningens tag eller ydermur eller kontroller lufttrykket foran den, når emfanget er i tændt. Hvis der ikke er nogen luftstrøm, er der muligvis en tilstopning i rørsystemet.
 2. Kontroller aftræksinstallationen. Hvis støjen kun opstår ved højeste indstilling, skyldes problemet normalt forhøjet modtryk i udsugningssystemet.
  - Udsugningsslangen er enten for lang, diameteren for lille - eller slangen er bøjet for meget.
  - Brug glatte slanger for at løse problemet.
 3. Kontroller om filtrene trænger til regøring. Rens eller udskift filtere hvis det er nødvendigt. Du kan købe nye filter i webbutikken her.
  Se
  Se
 4. Kontakt Electrolux Service
  Hvis ovennævnte ikke løser problemet, anbefaler vi at, du bestiller besøg af en servicetekniker.

Tip

Se det store udvalg af originalt tilbehør, reservedele samt rengørings- og plejeprodukter der overholder vores høje kvalitetsstandard og til den rigtige pris i webbutikken her
Bemærk: Afhængigt af problemet kan et servicebesøg, selv under reklamationsperioden, være mod betaling. Reparation på reklamationsret forudsætter at, produktet er korrekt installeret, vedligeholdt, brugt i overensstemmelse med brugsanvisningen og at, udefrakommende hændelser - f.eks.lynnedslag, skadedyr osv. -ikke er årsag til fejl på produktet. Book et besøg af en servicetekniker online her

 

Var denne artikel til hjælp?

service-electrolux

Bestil en servicetekniker

Har du brug for hjælp med dit produkt? Så kan du booke en servicetekniker som er ekspert i netop dit Zanussi-produkt og få en professionel og effektiv reparation. Følg linket nedenfor for at registrere og booke dit produkt.

spares-electrolux

Reservedele og tilbehør

Find originale reservedele til dine produkter i vores webshop og få dem leveret til døren.