Emhættens motor kører ikke

Senest opdateret 05-06-2019 09:41

Problem

  • Motoren køre ikke på min emhætte

Gælder

  • Emhætte / emfang

Løsning

  1. Kontroller først strømforsyningen. Problemet kan skyldes problemer med stikket, kontakten eller strømforsyningen
  2. Hvis emhætten er tilsluttet en stikkontakt, kan du prøve at tilslutte et mindre apparat (f.eks. en lampe eller kedel) for at konstaterer om stikkontakten/strømmen virker.
    Hvis dette produkt heller ikke virker, er der formentlig et problem med strømforsyningen. Kontroller dit relæ og sikringer i sikringsboksen.
  3. Nulstil emhætten ved at afbryde forstrømmen eller fjerne stikket fra stikkontakten. Vent 30 sekunder og tilslut igen. Tænd emhætten og kontroller om problemet er løst..
  4.  Kontakt Electrolux Service
    Hvis ovennævnte ikke løser problemet, anbefaler vi, at du bestiller besøg af en servicetekniker.

Tip

Se det store udvalg af originalt tilbehør, reservedele samt rengørings- og plejeprodukter der overholder vores høje kvalitetsstandard og til den rigtige pris i webbutikken her
Bemærk: Afhængigt af problemet kan et servicebesøg, selv under reklamationsperioden, være mod betaling. Reparation på reklamationsret forudsætter at, produktet er korrekt installeret, vedligeholdt, brugt i overensstemmelse med brugsanvisningen og at, udefrakommende hændelser - f.eks.lynnedslag, skadedyr osv. -ikke er årsag til fejl på produktet. Book et besøg af en servicetekniker online her

 

 

Var denne artikel til hjælp?

service-electrolux

Bestil en servicetekniker

Har du brug for hjælp med dit produkt? Så kan du booke en servicetekniker som er ekspert i netop dit Zanussi-produkt og få en professionel og effektiv reparation. Følg linket nedenfor for at registrere og booke dit produkt.

spares-electrolux

Reservedele og tilbehør

Find originale reservedele til dine produkter i vores webshop og få dem leveret til døren.