Emhætten suger ikke nok, for lidt

Senest opdateret 05-06-2019 09:41

Problem

 • Min emhætte suger ikke nok

Gælder

 • Emhætte / emfang

Løsning

 1. Kontroller lufthætten på den udvendige ventilationsåbning, bygningens tag eller ydermur eller kontroller lufttrykket foran den, når emfanget er i tændt. Hvis der ikke er nogen luftstrøm, er der muligvis en tilstopning i rørsystemet.
 2. Rens filtrene. Efter ca. 30 timers brug skal metalfiltrene vaskes. Dette kan gøres i en opvaskemaskine eller helst i hånden. Brug et intensivt program på mindst 65 °C uden at vaske følsomme gryder eller sarte glas samtidigt, da fedtaflejringerne vil reagere med køkkengrejet. Filteret kan skifte farve, alt efter hvilket opvaskemiddel der anvendes samt sammensætningen af metallet i filteret.
  Papirfiltre anses for engangsudstyr, som skal udskiftes. Du kan købe nye filtre i webbutikken her.
  Hvis enheden kører i recirkulationstilstand og ikke har et udvendigt udluftningssystem, kontrolleres det, at kulfiltrene sidder korrekt. Hvis de er beskidte eller beskadigede, udskiftes de med nye filtre eller rengøres. Se .
 3. Kontakt Electrolux Service
  Hvis ovennævnte ikke løser problemet, anbefaler vi at, du booker besøg af en servicetekniker.

Tip

 • Emfang er designet til at suge ubehagelige lugte ud fra køkkenet. De fjerner faste partikler og minimerer lugtgener.
  De er ikkeberegnet til at fjerne damp, selvom de i kraft af deres design fjerner en vis mængde og hvor meget afhænger af køkkenets størrelse, luftgennemstrømningen og den producerede mængde damp.
 • Emfangets ydeevne kan kun opretholdes, hvis filtrene rengøres eller udskiftes regelmæssigt.
  Se det store udvalg af originalt tilbehør, reservedele samt rengørings- og plejeprodukter der overholder vores høje kvalitetsstandard og til den rigtige pris i webbutikken her
  Bemærk: Afhængigt af problemet kan et servicebesøg, selv under reklamationsperioden, være mod betaling. Reparation på reklamationsret forudsætter at, produktet er korrekt installeret, vedligeholdt, brugt i overensstemmelse med brugsanvisningen og at, udefrakommende hændelser - f.eks.lynnedslag, skadedyr osv. -ikke er årsag til fejl på produktet. Book et besøg af en servicetekniker online her

   

 

Var denne artikel til hjælp?

service-electrolux

Bestil en servicetekniker

Har du brug for hjælp med dit produkt? Så kan du booke en servicetekniker som er ekspert i netop dit Zanussi-produkt og få en professionel og effektiv reparation. Følg linket nedenfor for at registrere og booke dit produkt.

spares-electrolux

Reservedele og tilbehør

Find originale reservedele til dine produkter i vores webshop og få dem leveret til døren.