Hvordan bruger man funktionen "power cool" og "power freeze"?

Senest opdateret 05-08-2022 07:19

Problem

  • Hvordan bruger man "power cool" og "power freeze" funktionen?
  • Hvordan bruger man funktionen "Coolmatic" og "Frostmatic"?

Gælder

  • Køle frysere
  • Køleskabe
  • Frysere

Løsning

 PowerCool også kaldet Coolmatic-funktionen afhængigt af modellen – Gælder for køleskab

Hvis du skal indsætte en stor mængde varm mad i køleskabet, f.eks. efter indkøb af madvarer, foreslår vi, at du aktiverer Powercool/Coolmatic-funktionen for at nedkøle produkterne hurtigere og for at undgå opvarmning af den anden mad, der allerede er i køleskabet. Temperaturen sænkes til 2 grader og nulstilles automatisk efter 6 timer, hvis den ikke bliver deaktiveret.

1. Tryk på Mode, indtil det tilsvarende ikon vises.  indikatoren blinker.

2. Tryk på OK for at bekræfte.   indikatoren vises. Ventilatoren aktiveres automatisk under funktionen. Denne funktion stopper automatisk efter ca. 6 timer.PowerFreeze omtales også som FastFreeze- eller Frostmatic- funktionen afhængigt af modellen - Gælder for fryser

Frostmatic- funktionen bruges til at udføre hurtig nedfrysning i  fryseafdelingen. Denne funktion fremskynder indfrysningen af friske fødevarer og beskytter samtidig allerede opbevarede fødevarer mod uønsket opvarmning. For at fryse friske fødevarer skal du aktivere Frostmatic- funktionen mindst 24 timer, før maden placeres til nedfrysning.

1. For at aktivere denne funktion, tryk på Mode- knappen, indtil det tilsvarende ikon vises.  indikatoren blinker.

2. Tryk på knappen OK for at bekræfte. indikatoren vises. Denne funktion stopper automatisk efter 52 timer. Du kan deaktivere Frostmatic- funktionen før dens automatiske afslutning ved at gentage proceduren, indtil Frostmatic- indikatoren slukker, eller ved at vælge en anden indstillet temperatur.


Yderligere oplysninger, du kan finde nyttige er DrinksChill- funktionen, hvis den er tilgængelig på din fryser.

DrinksChill funktion

DrinksChill- funktionen bruges til at indstille en akustisk alarm på et bestemt tidspunkt, nyttigt for eksempel, når en opskrift kræver at køle fødevarer ned i et bestemt tidsrum.

Det er også nyttigt, når en påmindelse er nødvendig for ikke at glemme de flasker eller dåser, der er placeret i fryseren for hurtig afkøling.

1. Tryk på Mode, indtil det tilsvarende ikon vises. DrinksChill- indikatoren  blinker. Timeren viser den indstillede værdi (30 minutter) i nogle få sekunder.

2. Tryk på Timer-regulatoren for at ændre den indstillede værdi for Timeren fra 1 til 90 minutter.

3. Tryk på OK for at bekræfte. DrinksChill indikatoren vises. Timeren begynder at blinke (min.). Ved slutningen af nedtællingen blinker "0 min"-indikatoren, og en hørbar alarm lyder. Tryk på OK for at slukke for lyden og afslutte funktionen. Gentag proceduren for at slukke for funktionen, indtil DrinksChill slukker. Det er muligt at ændre tidspunktet til enhver tid under nedtællingen og ved slutningen ved at trykke på knappen Temperatur koldere og knappen Temperatur varmere.

Bestil en servicetekniker
Bestil en servicetekniker

Har du brug for hjælp med dit produkt? Så kan du booke en servicetekniker som er ekspert i netop dit Zanussi-produkt og få en professionel og effektiv reparation. Følg linket nedenfor for at registrere og booke dit produkt.

Reservedele og tilbehør
Reservedele og tilbehør

Find originale reservedele til dine produkter i vores webshop og få dem leveret til døren.