Fordele

Zanussi - Integreret 45-60 cm - ZDT21006FA

Naturlig tørring

Den nye AirDry-teknologi tørrer nemt dit service med naturlige luftstrømme. Opvaskemaskinens låge åbner 10 cm til slut i programmet, så når du tager tingene ud, er de rene og tørre. Helt naturligt.

Zanussi - Integreret 45-60 cm - ZDT21006FA

Et intensivt program til bekvem rengøring

Det intensive program i vores opvaskemaskine bruger en kraftig vandstråle på 70 °C stråle til nemt at fjerne selv de mest genstridige rester. Rengør alt dit service grundigt, så det er klar til brug igen lige fra det tages ud af opvaskemaskinen.

Zanussi - Integreret 45-60 cm - ZDT21006FA

Kun 30 minutter til perfekt rengøring

Vores opvaskemaskine har et Kvik-program, som rengør lette fyldninger hurtigt og grundigt på kun en halv time. Så dit service er klar til brug øjeblikkeligt.

Zanussi - Integreret 45-60 cm - ZDT21006FA

Perfekt rent, når det passer dig

Programmér opvaskeprogrammet til at starte tre timer forud. Det er en praktisk måde at rengøre og tage service ud på, når det passer dig.

En perfekt pasform med glidende hængsel

PerfectFit glidende hængsel gør installationen af din nye opvaskemaskine til en leg. Systemet er så tilpasningsdygtigt, at det kan passe til alle niche maskine højder og fjerner behovet for at skære sokkelen. Total opvaskemaskine integration med ægte lethed.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Spare parts and accessories Support
To stole i en stue