Fordele

Et rummeligt interiør til større madvarer.

Med Bright Series 20 OptiSpace køleskabet får du et rummeligt interiør med plads til store madvarer som kager og høje genstande som flasker. Du kan også få mere plads med de let aftagelige hylder og skuffer.

OptiSpace har plads til høje og store ting

OptiSpace er et køleskab, designet til at tilbyde masser af funktionelle opbevaringsmuligheder. Skufferne kan alle nemt tages af og sættes på igen, så de passer til dine specifikke behov.

Kompakt indfrysning i køleskabet med det firestjernede rum

Det firestjernede fryserum er alletiders, hvis du ikke har masser af plads derhjemme. Den lille fryser er inde i køleskabet og kan nå temperaturer helt ned til -18ºC.

Den interne elektroniske betjening holder nemt skabet køligt.

Den interne elektroniske betjening med LED-indikatorer fjerner gætværket ved madopbevaring. Let at se og justere, og det hele er lige ved hånden.

Med de kraftige LED-pærer ser du alt inde i køleskabet.

Sig farvel til et mørkt indvendigt køleskab, hvor du knapt kan se, hvad du leder efter. Det bløde og jævne lys fra kraftige, indvendige LED-pærer giver dig fuldt overblik og er energieffektive.

Det er nemt at opbevare produkter med to grøntsagsskuffer i halv bredde.

De praktiske grønsagsskuffer gør det nemt at holde orden på frugt og grøntsager.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Spare parts and accessories Support
To stole i en stue