Fordele

Mindre afrimning, mindre arbejde

Med LowFrost køle-/fryseskabet behøver du ikke at afrime så ofte. Så mindre frost betyder mindre arbejde for dig og lettere vedligehold.

LowFrost for mindre afrimning

LowFrost-funktionen betyder, at du ikke behøver at afrime din fryser så ofte. Så det er lettere end nogensinde at opretholde ydeevnen.

Bevar næringsstoffer, med FastFreeze

Ved hurtigt at afkøle ingredienser med FastFreeze er de vigtigste næringsstoffer låst inde. Så du kan nyde måltider af bedre kvalitet, når du afrimer.

Pålidelige hylder af sikkerhedsglas

Køleskabets robuste hylder er lavet i sikkerhedsglas, hvilket er mindre tilbøjeligt til at gå i stykker sammenlignet med normalt glas. Og på grund af dens glatte overflade kan utilsigtet spild let tørres væk på et øjeblik.

Tilbehør

Andre produkter

Zanussi - Køle-/fryseskab til indbygning - ZNLN18FT1
Low Frost Indbygnings Køle-/fryseskab 177.2 cm F

Fuldintegreret køle-/fryseskab med LowFrost-teknologi i fryseren, der mindsker rimdannelsen. Skabet har desuden LED belysning i køl, som giver et godt overblik.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du problemer?

Kom hurtigt i gang igen med hjælp fra vores hjælpeartikler på supportsiden.

Køb reservedele

Find originale reservedele til dit produkt i vores webshops og få dem leveret direkte til din dør.

Kontakt os

Kontakt os hvis du har spørgsmål eller vil booke en service. Du når os via telefon og mail.

Vi forenkler serviceprocessen for dig

Registrér dit produkt fra Zanussi - vi gemmer dine oplysninger, så du altid har adgang til brugsanvisninger, information om køb, samt til servicebookninger.

Register your appliance