Fordele

Slut med afrimning med NoFrost fryser

Bright serie 60 NoFrost funktionen er specielt designet til at undgå frost og isdannelse, så du aldrig skal bruge tid på at afrime den.

Ikke mere afrimning med NoFrost

Der er ingen grund til at afrime fryseren med NoFrost. Den bedste på markedet, isfri teknologi garanterer fantastisk ydeevne, uden at du kræves en indsats.

Touch Electronic Control i toppen giver nem funktionskontrol

Takket være den klare visning af Touch Electronic Control på toppen kan du præcist indstille temperaturen og nemt få adgang til fryserfunktionerne.

Hold fast i næringsstofferne med FastFreeze

Ved hurtigt at nedkøle ingredienser med FastFreeze, holdes fast i de vigtigste næringsstoffer. Så du kan nyde måltider af bedre kvalitet, når du afrimer.

Pålidelig reol med sikkerhedsglas

Fryserens robuste reoler er lavet med sikkerhedsglas, som er mindre tilbøjelige til at knække sammenlignet med normalt glas. Og på grund af sin glatte overflade, og utilsigtet spild kan let tørres væk på et øjeblik.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Spare parts and accessories Support
To stole i en stue