Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsætter du med at bruge hjemmesiden uden at ændre din web-browsers cookie-indstillinger, accepterer du brugen af cookies.

Klik videre og læs vores retningslinjer for brug af cookies, hvis du vil vide mere.

Service

Udskriv (PDF)

Ændre dine kontaktoplysninger for servicebestilling

Her kan du ændre dine kontaktoplysninger for servicebestilling. Ønsker du at ændre besøgstidspunktet skal du annullerer servicebestillingen og oprette en ny.

Login

Login til mit Zanussi

Log på
1 Søg bestilling 1 af 3
Felter markeret med * er obligatoriske Indtast servicenummeret på den servicebestilling, som du ønsker at ændre

Luk

Log på