Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsætter du med at bruge hjemmesiden uden at ændre din web-browsers cookie-indstillinger, accepterer du brugen af cookies.

Klik videre og læs vores retningslinjer for brug af cookies, hvis du vil vide mere.

Service

Udskriv (PDF)

Annuller din servicebestilling

Ønsker du alligevel ikke service på dit produkt, kan du annullere bestillingen her.

Login

Login til mit Zanussi

Log på
1 Søg bestilling 1 af 3
Felter markeret med * er obligatoriske Indtast servicenummeret på den servicebestilling, som du ønsker at annullere

Luk

Log på